LÄRARE

 

Här är våra medielärare!

Våra lärare har utöver sin lärarlegitimation lång erfarenhet från olika medieyrken och har genom åren utbildat många framgångsrika entreprenörer och medarbetare till medieföretag både i Sverige och utomlands. Sammanlagt har vi över 40 års erfarenhet som medielärare och har undervisat långt över 2000 elever.

Henrik Edsenius
FOTOGRAFISK BILD MEDIEPRODUKTION, DIGITALT SKAPANDE, ESTETISK KOMMUNIKATION

 

Före detta fotbollsnörd som sedemera blev fotonörd. Efter en universitetsutbildning i USA på ett av de främsta programmen för bildjournalistik i USA jobbade han som bildjournalist i såväl USA som Sverige. Har även jobbat som produkt/reklam, porträtt och bröllops-fotograf. 2007 inleddes karriären som medielärare efter en lärarutbildning på Lärarhögskolan i Stockholm. Utöver en stark förkärlek för sina ämnen brinner Henrik för att leverera dåliga skämt. Han lever enligt devisen hellre ett dåligt skämt än inget skämt alls! 

Ingela Fyreskär
GRAFISK KOMMUNIKATION, MEDIEPRODUKTION, DIGITALT SKAPANDE, FÖRETAGSEKONOMI, MEDIER, SAMHÄLLE OCH KOMMUNIKATION

 

Legitimerad lärare och universitetsutbildning samt yrkes-erfarenhet inom företagsekonomi, 
ledarskap, marknadsföring, kommunikation, medieproduktion och grafisk design. Har passion för grafisk design och kommunikation samt jobbar hårt för att få elever att trivas och komma underfund med hur man på bästa sätt överför budskap visuellt. Brinner för nya digitala verktyg och kanaler.

En annan merit är 4 säsonger som skibum i Vail, Colorado och St:Anton i Österrike!

Gabriela Da Costa
Melo Marcolino

FILM & TV PRODUKTION,  

MEDIEPRODUKTION, DIGITALT SKAPANDE, FOTOGRAFISK BILD

 

Brasiliansk tjej som såklart dansar samba!

 

Examen i digital mediekommunika-tion från Brasilien och en magister-examen inom samma område från Portugal. "Gabi" har arbetat som videoredigerare för TV/ nyhets-program och som frilansande fotograf. Gabi arbetar också som medieproduktionslärare på Linné och tillbringar sin fritid som influencer -  här producerar hon innehåll för sin egen Youtube-kanal, blogg och Instagram-konto.