LÄRARE

 

Här är våra medielärare!

Alla lärare har utöver sin lärarlegitimation lång erfarenhet från olika medieyrken och har genom åren utbildat många framgångsrika enterprenörer och medarbetare till medieföretag både i Sverige och utomlands. Sammanlagt har vi 50-årig erfarenhet som lärare på utbildningen och har undervisat långt över 1500 elever.

Henrik Edsenius
FOTOGRAFISK BILD MEDIEPRODUKTION, DIGITALT SKAPANDE, ESTETISK KOMMUNIKATION

 

Före detta fotbollsnörd som sedemera blev fotonörd. Efter en universitetsutbildning i USA på ett av de främsta programmen för bildjournalistik i USA jobbade han som bildjournalist i såväl USA som Sverige. Har även jobbat som produkt/reklam, porträtt och bröllops-fotograf. 2007 inleddes karriären som medielärare efter en lärarutbildning på Lärarhögskolan i Stockholm. Utöver en stark förkärlek för sina ämnen brinner Henrik för att leverera dåliga skämt. Han lever enligt devisen hellre ett dåligt skämt än inget skämt alls! 

Ingela Fyreskär
GRAFISK KOMMUNIKATION, MEDIEPRODUKTION, DIGITALT SKAPANDE, FÖRETAGSEKONOMI, MEDIER, SAMHÄLLE OCH KOMMUNIKATION

 

Legitimerad lärare och universitetsutbildning samt yrkes-erfarenhet inom företagsekonomi, 
ledarskap, marknadsföring, kommunikation, medieproduktion och grafisk design. Har passion för grafisk design och kommunikation samt jobbar hårt för att få elever att trivas och komma underfund med hur man på bästa sätt överför budskap visuellt. Brinner för nya digitala verktyg och kanaler.

En annan merit är 4 säsonger som skibum i Vail, Colorado och St:Anton i Österrike!

Timo Trolin Blaesild
FILM & TV PRODUKTION,  

MEDIEPRODUKTION, DIGITALT SKAPANDE, FOTOGRAFISK BILD

 

Gediget CV där Timo senast kommer från sitt egna produktionsbolag iTeve Production men han har tidigare även jobbat för UR, SVT, TV4, Cullbergbaletten, Folkoperan, Stockholms stadsteater och Universal Studios i Los Angeles. Främst har Timo jobbat som producent i olika former, men även som fotograf, redigerare och medielärare. Senaste produktionerna är livesändningarna för stadsfesterna Latitud 57 i Oskarshamn, Kalmar Stadsfest, Karl-Oskardagarna och RixFM festivalen i Växjö samt Iron Man i Kalmar.

En jäkel på trummor och har gått på en av de bästa utbildningarna i USA för professionella musiker!

.

  • Facebook - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle

© 2016  ES-MEDIA, Jenny Nyströmsskolan, KALMAR