top of page

LÄRARE

 

Här är våra medielärare!

Våra lärare har utöver sin lärarlegitimation lång erfarenhet från olika medieyrken och har genom åren utbildat många framgångsrika entreprenörer och medarbetare till medieföretag både i Sverige och utomlands. Sammanlagt har vi över 40 års erfarenhet som medielärare och har undervisat långt över 2000 elever.

Henrik Edsenius
FOTOGRAFISK BILD MEDIEPRODUKTION, DIGITALT SKAPANDE, ESTETISK KOMMUNIKATION

 

Före detta fotbollsnörd som sedemera blev fotonörd. Efter en universitetsutbildning i USA på ett av de främsta programmen för bildjournalistik i USA jobbade han som bildjournalist i såväl USA som Sverige. Har även jobbat som produkt/reklam, porträtt och bröllops-fotograf. 2007 inleddes karriären som medielärare efter en lärarutbildning på Lärarhögskolan i Stockholm.  Utöver en stark förkärlek för sina ämnen brinner Henrik för att leverera dåliga skämt. Han lever enligt devisen hellre ett dåligt skämt än inget skämt alls! 

DG210628c.jpg

Ingela Fyreskär
GRAFISK KOMMUNIKATION, MEDIEPRODUKTION, DIGITALT SKAPANDE, FÖRETAGSEKONOMI, ENTREPRENÖRSKAP, MEDIER, SAMHÄLLE OCH KOMMUNIKATION

 

Legitimerad lärare och universitetsutbildning samt yrkes-erfarenhet inom företagsekonomi, 
ledarskap, marknadsföring, kommunikation, medieproduktion och grafisk design. Har passion för grafisk design och kommunikation samt jobbar hårt för att få elever att trivas och komma underfund med hur man på bästa sätt överför budskap visuellt. Brinner för nya digitala verktyg och kanaler.

En annan merit är 4 säsonger som skibum i Vail, Colorado och St:Anton i Österrike!

Daniel Gislén

DIGITALT SKAPANDE, ENTREPRENÖRSKAP, FILM & TV-PRODUKTION, FILM & TV-KUNSKAP, MEDIEPRODUKTION, ESTETISK KOMMUNIKATION

Har bl a jobbat som VD på medieproduktionsbolag, utvecklings-chef på IT-bolag, samt frilansat som filmfotograf, 3D-grafiker och vfx-redigerare.

Universitetsstudier inom medie- och kommunikationsvetenskap, litteratur-vetenskap och pedagogik samt har även utbildning och praktisk erfaren-het inom 3D-grafik, filmredigering, VFX och manusskrivande. Legitimerad medielärare.

 

Nördar gärna in på snygg visuell estetik, specialeffekter och filmmusik, men anser att genomtänkt story och dramaturgi är det som gör en riktigt bra film.

 

Svag för fantasy och Scifi både som film och böcker. 

bottom of page