Bakgrundsfilm i sidhuvudet, gjord av medieeleverna i ÅK 3. Stort tack till Evelina Bohman, Dominique Do, Stella Jangfalk, Markus Lord, Emelie Petersson och Lovisa Åström!

MEDIA på Estetiska programmet, Jenny Nyströmskolan ger Dig en KLASSISK BRED MEDIEUTBILDNING, med all den kunskap som efterfrågas för fortsatt utbildning eller arbete inom medieproduktion. Vi ger dig GRUNDEN för ALL medieproduktion, nämligen fördjupning inom 

Film o TV produktion, Fotografisk bild och Grafisk kommunikation, som är en helt oumbärlig nödvändighet för all typ av medieproduktion.

 

När du fått grunderna i åk 1 och fördjupningen i åk 2, fortsätter du med att använda dessa kunskaper och lär dig WEB-design, APP-design Live-Streaming, POD-casting, Animation och att ta fram reklamkampanjer och strategier för både sociala medier och traditionella medier mm, mm. 

 

Du kan också driva ett eget MedieUF i åk 3, eller ett annat typ av UF. Du blir specialicerad mot kommunikation, marknadsföring och visuell digital medieproduktion - och blir därför extra duktig på att lägga upp kampanjerna för ditt UF!

Du får helt enkelt ALLA FÖRUTSÄTTNINGAR att nå en framtid inom media inom VILKEN NISCH/MEDIEYRKE som helst med den grunden du lägger hos oss! Bredden innebär att du väljer själv din framtid efter utbildningen!

Du får OCKSÅ samma typ av grundläggande behörighet på ES som du får på Samhällsvetenskapliga programmet, och det räcker med ett basår på ett teknisk eller naturvetenskapligt universitet för att gå vidare som ex. civilingenjör inom mediateknik eller annan teknisk eller naturvetenskaplig utbildning!

 

— Var strategisk, satsa på en medieutbildning på gymnasiet och möt framtidens krav på kreativitet och kommunikation, samtidigt som du får behörighet till högskolan!


ES-MEDIA PÅ JENNY   NYSTRÖMSKOLAN

  • Flest antal medietimmar av alla gymnasieutbildningar

  • Medieämnen i samtliga årskurser

  • Fotografisk bild, grafisk design, Film och TV produktion, webbdesign, appdesign, animation, postproduction, podcasting, mediekommunikation, strategisk planering
    och mycket mer lär du dig!

  • Högskoleförberedande och möjligt att bredda behörighet m hj av meritkurser inom ind.valet

  • Legitimerade lärare med yrkeserfarenhet från mediebranscher

  • Dina idéer blir riktiga produktioner!

  • Externa uppdrag och möjlighet att driva UF!

 

Purple Gradient Corporate Video Gallery
VÄLKOMMEN Intresseanmälan till ES MEDIA WORKSHOP_2 (Affisch (stående)).gif

För ÅK 9 elever!

Klicka på bilden ovan - Anmäl dig till våra WORKSHOPS i höst! Samla på dig upp till
20 EXTRA MERITPOÄNG för antagningen till oss på ES MEDIA, och säkra din plats!

Va med och testa en enkel medieproduktion!

BOKA BESÖK IKON.png

För ÅK 8 och ÅK 9 elever!

BOKA personligt BESÖK på ES MEDIA, träffa elever och lärare i vardagen på lektionstid, skugga en dag! Klicka på bilden ovan - fyll i formulär, så hör vi av oss via mail!