FD ELEVER

1/11

ÖVER 1500 GYMNASIEELEVER HAR EXAMINERATS av oss medielärare som har jobbat en lång tid tillsammans i Kalmarsunds Gymnasieförbund. Här vill vi presentera ett axplock av dem, och vi kommer att fylla på med fler efter hand. Många av våra elever väljer att studera vidare och skapa sig en framtid för någon mediebransch, men det finns också många som väljer att göra något helt annat. 

Vår utbildning ES-MEDIA på Jenny Nyströmsskolan är ingen återvändsgränd, den är högskole-förberedande. Du kan bli precis vad du vill!  Och - du har alltid goda kunskaper inom kommunikation och medieproduktion med dig i livet! Dessutom vittnar många av våra fd elever att du har roligt under tiden!

  • Facebook - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle

© 2016  ES-MEDIA, Jenny Nyströmsskolan, KALMAR

 

Emmy Jokinen

Stockholm, Sveriges Radio P3, Jag jobbar på P3 Nyheter med all grafik, video och animation, egentligen till samtliga 8 kanaler som P3 driver. Frilansat grafiskt sedan studenten och arbetat med olika projekt; Alla Olika Alla Lika-projektet till projekt-/ eventsamordnare på olika ungdomsorganisationer eller andra i civilsamhället. Jobbat med grafik, video och kommunikation lite överallt, som projektledare, med utvecklingssamarbete och festivaler. Innan SR som kommunikatör på LSU.

Go to link