FD ELEVER

1/11

ÖVER 1500 GYMNASIEELEVER HAR EXAMINERATS av oss medielärare som har jobbat en lång tid tillsammans i Kalmarsunds Gymnasieförbund. Här vill vi presentera ett axplock av dem, och vi kommer att fylla på med fler efter hand. Många av våra elever väljer att studera vidare och skapa sig en framtid för någon mediebransch, men det finns också många som väljer att göra något helt annat. 

Vår utbildning ES-MEDIA på Jenny Nyströmsskolan är ingen återvändsgränd, den är högskole-förberedande. Du kan bli precis vad du vill!  Och - du har alltid goda kunskaper inom kommunikation och medieproduktion med dig i livet! Dessutom vittnar många av våra fd elever att du har roligt under tiden!

  • Facebook - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle

© 2016  ES-MEDIA, Jenny Nyströmsskolan, KALMAR

 

Douglas Adolfsson

Läser till TV produktionspecialist GTV, Gamleby. Bestämde mig i åk 3 att jag ville läsa vidare inom film och TV produktion. Jag älskade detta, och jag ville lära mig mer avancerade saker. Fick rekommendationen av båda mina medialärare Leif Nilsson och Ingela Fyreskär att GTV var rätt för mig. Första ansökningen lyckades inte, men 2:a gick bra. Gymnasiet gav mig inblick i hur allt måste sitta i en produktion, och jag hade stöttande och duktiga lärare som hjälpte mig att hitta min framtid.