FD ELEVER

1/11

ÖVER 1500 GYMNASIEELEVER HAR EXAMINERATS av oss medielärare som har jobbat en lång tid tillsammans i Kalmarsunds Gymnasieförbund. Här vill vi presentera ett axplock av dem, och vi kommer att fylla på med fler efter hand. Många av våra elever väljer att studera vidare och skapa sig en framtid för någon mediebransch, men det finns också många som väljer att göra något helt annat. 

Vår utbildning ES-MEDIA på Jenny Nyströmsskolan är ingen återvändsgränd, den är högskole-förberedande. Du kan bli precis vad du vill!  Och - du har alltid goda kunskaper inom kommunikation och medieproduktion med dig i livet! Dessutom vittnar många av våra fd elever att du har roligt under tiden!

  • Facebook - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle

© 2016  ES-MEDIA, Jenny Nyströmsskolan, KALMAR

 

Hampus Sellgren

Läser till BIM projektör, Campus i12, Högskolan i Eksjö. Läser konstruktion, projektering, arkitektur och byggprocesser, digital visualiseringsteknik och förenkling av kkommunikation mellan parter i en byggprocess. Arbetar i program som Revit och Autocad samt visualisering i 3ds Max med Vray och Corona. Kom in direkt efter ES-MEDIA utan komplettering. Gymnasietiden gav mig bl a teknisk programvarukunskap och lärarna var mycket seriösa och proffsiga, det var väldigt roligt under denna tid!