top of page
20180601_Linner_ksgyf_jn_es_media_0239.jpg

ANMÄLAN TILL - Läsårets sista - 
MEDIEWORKSHOP på ES MEDIA

Anmäl nedan till läsårets SISTA Medieworkshop onsdagen den 4/5 kl. 18.00- ca. 20.00. OBS! Samling utanför entrén mot Ishallen.

FÖR DIG I ÅK 9 SOM HAR SÖKT ES MEDIA hos oss, eller FUNDERAR PÅ ETT OMVAL till oss!
Vi medielärare på ES MEDIA ger dig som är elev i åk 9 en möjlighet att prova på vår medieutbildning! Du behöver INGA FÖRKUNSKAPER, bara ett intresse och en nyfikenhet att delta aktivt under kvällen!

 

Man får träffa likasinnade ungdomar och oss medielärare. Man får prova att vara medieelev tillsammans med de medieelever som redan går på utbildningen. Man får testa vår utrustning i våra medielokaler. Du får testa på att Fotografera i vår studio eller att göra en enkel Film och TV-produktion eller en uppgift i Grafisk design och kanske lite Podcasting om man vill...  Vi använder bl a Adobes programvaror under kvällen och ALLA får hjälp av både oss och våra nuvarande medieelever!

ALLA som deltar får EXTRA meritpoäng till sin ansökan för att få större chans att komma in.  ENBART för DIG som inte redan har DELTAGIT i WORKSHOP UNDER HÖSTEN 2021.

 

Passa på att ställa ev. frågor till oss medielärare och elever och få information om vad som händer i höst och under en fortsatt utbildning hos oss!

 

Delta Aktivt under kvällen - så skaffar du dig EXTRA MERITPOÄNG för att komma in på vår utbildning, som läggs till dina betyg från åk 9 vid ansökningen. BEKRÄFTAN på POÄNG får du under kvällen samt i mail under våren. Poängen läggs till dina betyg av Antagningskansliet vid sista antagningen i juni.

OBS! ANMÄLAN KRÄVS SENAST 2/5!

ANMÄLAN WORKSHOP

Tack för din anmälan till Mediaworkshop
den 4/5 kl. 18.00-20.00. Samling Entré, Jenny Nyströmskolan, mot Ishallen i Kalmar
Vi kommer bekräfta din bokning via
din e-postadress!

bottom of page