SAMARBETEN

SOM ETT LED I ATT arbeta entreprenöriellt och verklighetsbaserat har vi haft många samarbeten genom tiderna. Ibland består samarbetet av ett studiebesök eller en gästföreläsning, ibland att våra elever får möjlighet att ta sig an något uppdrag för en organisation/förening eller annan verksamhet. Det händer också att vi hjälper elever som vill göra en frivillig praktikperiod under lov, att hitta en bra praktikplats i någon mediebransch.

 

VÅRA SAMARBETSPARTNERS ställer också ibland upp som "livegästis" under en lektion när vi har något vi behöver prata med en medieexpert om. Antingen facetimar vi spontant, när vi behöver fråga om något från en expert, eller så kommer de ibland till oss i klassrummet. Då får våra elever möjlighet att fråga ut en expert på området direkt, eller i livesändning under lektionen. Vårt sista samarbete 2022 var med Barometern inom FACE-projektet.

 

ORGANISATIONEN UNG FÖRETAGSAMHET tillhör också en av våra samarbetesorganisationer på skolan. Vi har många fd elever som både under och efter sin gymnasietid har lyckats skapa framgångsrika medieföretag både nationellt och internationellt, där en del av dem började just som Unga Företagare under skoltiden.

 

Har du ett uppdrag som du tror kan passa våra elever, eller vill etablera någon annan typ av samarbete, välkommen att höra av dig! Skicka oss gärna ett meddelande via mail under kontaktfliken så kommer det direkt till oss lärare!

 

Barometern logga
Barometern logga

Samarbete inom projektet FACE

press to zoom
Your Majesty
Your Majesty

Fd elevers företag Your Majesty, Manhattan N.Y- USA, Sao Paulo - Brasilien, samt Amsterdam.

press to zoom
VOLT
VOLT

Fd elev Gabriella Brandén, Account manager, VOLT. Studiebesök och "livegästis".

press to zoom
Makers only
Makers only

Fd medieelevers Mediaproduktionsbolag - Makers only. Reklamfilm, aftereffects, animation mm.

press to zoom
Yours- digital kommunikation
Yours- digital kommunikation

Fd elev, Fredrik Stutterheim, innovativ digital kommunikation, Studiebesök och "livegästis".

press to zoom
Wilson Creative, Kalmar-Stockholm
Wilson Creative, Kalmar-Stockholm

Fd elevers företag Wilson Creative, Kalmar och Stockholm. Studiebesök och föreläsningar,

press to zoom
Daily bits of
Daily bits of

Fd elev Björn Henrikssons företag Daily bits of på Knackeriet, bland de 14 bästa investeringstipsen enligt Dagens Industri 2015! Studiebesök, och "livegästis"

press to zoom
Ungdomshuset UNIK, Kalmar
Ungdomshuset UNIK, Kalmar

UNIK ligger oss nära både geografisk och i hjärtat! Vi arbetar med liknande ideologiska tanke - ALLA KAN! Uppdrag och lokalutbyte ibland.

press to zoom
Perfect Fools
Perfect Fools

fd medieelevers företag i Stockholm med filial i Amsterdam. Studiebesök och support.

press to zoom